Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
kociarz napisał:
[quo[b]Joseph zacharczał :[/b]Uj ci do tego co robię w wolnym czasie i masz chujowych informatorów.
Może zacznij mniej bredzić , a więcej zwracaj uwagi na to co piszesz ...

ZWŁASZCZA , jak się chwalisz tym co masz ...
---
Ponieważ tym hujowym informatorem , to jesteś ty sam ...
Ha cha ha ...
Oj josepino zakuty łbie , powoli zaczynasz się gubić w tym co Tutaj produkujesz na swój temat .
---
Gwoli ścisłości , dotyczącej spawania Gazowego , nigdzie w przepisach nie pisze , o bezwzględnym obowiązku pracy jako spawacz ...
---
Wystarczy tylko co dwa lata , przejść pozytywnie kolejny egzamin ,by uzyskać następne przedłużenie uprawnień .
---
Zakuty łbie , nie każdy wyrabia uprawnienia spawacza , bo chce w tym zawodzie pracować , niektórym ten dokument jest potrzebny by mieć możliwość dozorować zwykłych roboli takich jak ty właśnie ...
Ech ...

[/quote]

Czym się chwle czerepie?

Czytać nie potrafisz, co napisalem ze trzeba zdać egzamin co dwa lata,a jak tobie nie wydają nowego certyfikatu tylko oszczędzają na papierze to już insza bajka, no chyba ze uważasz ze wpis w książeczce spawacza wystarczy no to powodzenia z takimi uprnieniami.

Co ty chcesz dozorwac jak nie jesteś inż.spawalnikiem, chyba koty jedynie? Przez tyle lat jak jestem w NO to jeszcze nie widziałem oferty dla spawacza gazowego, ten by chciał całą grupą "dozorować" :-D
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Gabriel przeciez prowadzi dozor nad grupa trzymajaca wla.... tfu znaczy sie nad grupa srajaca gdzie popadnie innymi slowy nad duza grupa okolo 10 kotow czy ile to tam ich jest wedle tego co pisal

A dozor mu chyba idzie dobrze bo koty trzymaja sie podobno z daleka.... wiec radzi sobie w roli "dozoranta" czy moze szefa w zaleznosci jak sie postrzega.... Bo przeciez chyba nie tytuluje sie "Wladca Kotow".....

Tak czy inaczej o ile nienabierze mysli kapitalistycznej i niezalozy "Fyll&Katt AS" lub cos w tym stylu to niestety tylko koty beda pelnic role podwladnych proletariuszy
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Poszukuję Firmy NORWESKIEJ ...
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
PRZEDE WSZYSTKIM , MONTAŻ ŻELBETOWYCH KONSTRUKCJI BUDOWLANYCH .
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
Niemniej i inne prace budowlane również wykonuję .
---
Dodatkowo:
- Mam prawo jazdy Kat. -C- i -D-
- Uprawnienia na Koparko-ładowarki kl.-III-
- Uprawnienia Spawacza gazowego - 311.
JĘZYK :
- norweski bardzo SŁABY , tylko podstawowe zwroty na Budowie
- angielskiego nie znam wcale .
OSIĄGNIĘCIA :
Pomimo ostatnich przeciwności Ślepego Losu , nadal jestem w Norge .
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Gabriel napisał:
W której pracuje już ktoś z Polaków i stwierdza iż ta konkretna firma , potrzebuje jeszcze jednego Dobrze wykwalifikowanego pracownika w zawodzie Budowlanym ...

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:
JĘZYK :
OSIĄGNIĘCIA :

biegusiem na Wawel ,bo bedzie za pozno...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
PYTANIE

KTO JEST CHĘTNY I SKŁONNY...

ZAINWESTOWAĆ W MOJĄ OSOBĘ ...???
Zgłoś wpis
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Gabriel napisał:
PYTANIE

KTO JEST CHĘTNY I SKŁONNY...

ZAINWESTOWAĆ W MOJĄ OSOBĘ ...???

zainwestuje ale musisz odrobic staz na Wawelu
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:
JĘZYK :
OSIĄGNIĘCIA :
Zgłoś wpis
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Gabriel: Tak sobie mysle ze ten temat jest nawet dosc popularny i jakims cudem przyciaga wielu "widzow"... gdybys tak jeszcze na norweskich stronach uzyskal popularnosc to moze bym ci nawet "stworzyl" nowa firme Ale ze Polakow niestety jest malo... no chyba ze w Oslo (ale tam skolei wynajem lokalu to duzy koszt)....

To mozna by naprawde otworzyc "Fyll&Katt AS" czyli pub polaczony z "kocim salonem" .... taki ewenement jak w USA... przy dobrej reklamie ludzie by przychodzili chociazby z ciekawosci ze cos takiego jest w Skandynawii.... ba nawet z ciekawosci dowiem sie jak to jest z otrzymaniem sjenkebevilling w Oslo....

Ale ten caly ewenement wymaga zmiany kwalifikacji z budowlanych na komercyjne bys mogl pelnic role "glownego pracownika".... Bo zadaniem w pracy byloby mianowicie abys stal za barem w pubie i jako atrakcje lokalu zabral ze soba te wszystkie koty do Oslo.... (trzeba sie dowiedziec jeszcze w mattilsynet czy koty godza sie z sjenkebevilling pubu) mysle ze ludzie z czystej ciekawosci by przybywali by ujrzec cie za barem i te wszystkie koty... do tego zobaczyc jak dziala pub polaczony z kocim salonem..... Patrzac po popularnosci tego watku moze by ten "twoj Pawlow" zadzialal i przynajmniej wszyscy Polacy z Oslo i okolic by przybyli specjalnie by ujrzec taka firme kuriozum z Gabrielem za barem oraz slynnymi kotami krazacymi po lokalu

Jedyne co zastanawia to czy norski bylyby rownie zaciekawione czyms takim czy tez moze ich mentalnosc wyklucza taki sukces biznesowy jak cos podobnego (w swojej jednopubowej skali) osiagneglo w USA.... Ale nawet moznaby cos takiego na probe zalozyc..... najwyzej AS zbankrutuje a lønnsgaranti wyplaci 6 miesiecy "do tylu" i jeden do przodu Gabrielowi Ale przeciez klienci chyba nieopusciliby mozliwosci popijania w tak wyjatkowym pubie przy cenach na odpowiednim poziomie

PS. Ten artykul o tym ze kiedys ludzie placili za ogladanie kuriozow: strefatajemnic.onet.pl/extra/cyrkowe-osobliwosci/71781 , a do tego jakby to polaczyc z pubem by niemusieli placic za wejscie... sprawil iz pomyslalem ze serio nawet w Norwegii Fyll&Katt AS mogloby byc biznesowym sukcesem
Zgłoś wpis
1 Post
Wiking
Zawsze chciałam spędzić wakacje w Grecji. Spędzić czas na Krecie, w Atenach, w Rodos. Szukałam od jakiegoś czasu pewnego biura podróży, które mi powie zbankrutowaliśmy, żegnaj. Szczerze powiedziawszy nigdy nie korzystałam z usług jakiegoś biura.. Znajoma mi poleciła biuro podróży <a href='greckiewakacje.info'>Starholidy</a>. Macie jakieś doświadczenie z tą firma? Ona była z nimi już na wycieczce i twierdziła, że świetnie wszystko było zorganizowane. Jednak takie wakacje, to spory wydatek i człowiek nie chce tracić kilku miesięcznych oszczędności.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak

---
-szalunki
-zbrojenie
-betonowanie .
---
---
Dodatkowo:
JĘZYK :
OSIĄGNIĘCIA :
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok